Team Non solo un altro fine del tyfo, winnaar MWS 2014!

Heimbach – Team Non solo un altro fine del tyfo heeft de 18e editie van de Midwintersurvival gewonnen.

Vrijdag 27 december 2014 verzamelde zich 25 deelnemers bij Abtei Mariawald, waar deze editie van start ging.

Na een korte introductie van het stafteam zijn de teams begonnen aan hun Midwintersurvival. De eerst avond werd er gelopen naar Abenden. Aangekomen op het bivak in de nabijheid van Mittelberg werd er primitief gebivakkeerd in het bos.

De volgende dag werd er gelopen van Abenden, via Nideggen naar het tweede bivak in de buurt van Schmidt. De dag werd gestart met abseilen in de buurt van Nideggen. Bij de volgende post ging men via een stalen kabel én karretje op eigen spierkracht naar de overkant van het water. Op het bivak in Schmidt werd wederom primitief gebivakkeerd en hebben de deelnemers hun maaltijd zelf klaargemaakt op houtvuur.

Na een goede nacht zijn de teams op pad gegaan. ’s Avonds is deze editie van de Midwintersurvival afgesloten met een goede maaltijd en een borrel. Dinsdagochtend zijn de winnaars van deze editie bekend gemaakt.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.